Naturkind on Itävaltalainen GOTS-sertifioitu lastenvaunujen valmistaja ja toimii korkeimpien ekologisten normien mukaisesti. Kestävyys, ekologisuus ja luonnollisuus ovat vahvasti
mukana Naturkind tuotteiden valmistuksessa.

Naturkindille on erityisen tärkeää, että ulkopuoliset riippumattomat testauslaitokset testaavat kaikki materiaalit mahdollisien epäpuhtauksien varalta. Testit suoritetaan huomioon ottaen Kansainvälisen
luonnontekstiiliteollisuuden järjestön (IVN) ohjeet ja Itävallan ympäristömerkin ohjeet, tavoitteena valmistaa lastenvaunuja, joissa ei ole haitallisia kemikaaleja.


Käsityötaito ja lähituotanto:

Naturkind lastenvaunut valmistetaan kauniissa Mühlviertelissä, Ylä-Itävallassa, kukkuloiden ympäröimänä. Materiaalit tulevat Itävallasta, Saksasta ja muista lähellä olevista Euroopan maista.

Vaunut valmistetaan yksilöllisesti tilaustuotteena ja käsityönä, laatu tarkistetaan ja vasta sen jälkeen vaunut lähetetään matkalle perheisiin ympäri Eurooppaa. Naturkind toimii korkeimpien ekologisten vaatimusten mukaisesti ja on GOTS-sertifioitu valmistaja.


Materiaalit

Naturkind on GOTS-sertifioitu lastenvaunujen valmistaja. Tämä on kansainvälisesti tunnustettu hyväksyntä orgaanisten kuitujen käsittelylle. Raaka-aineesta valmiiseen materiaaliin on noudatettava korkeimpia ekologisia ja sosiaalisia normeja. Naturkind takaa, että vauva ei tule kosketuksiin torjunta-aineiden, myrkyllisten väriaineiden tai allergiaa aiheuttavien kemikaalien kanssa. Naturkindille on myös erittäin tärkeää, että lapsesi on oikeassa asennossa makuulla heti syntymästä asti ja myöhemmin myös istuen. Suora makuupinta, korkealaatuinen patja ja korkea selkänoja - Naturkind-lastenvaunut täyttävät kaikki nämä tavoitteet.


Naturkind lupaus lapsellesi.

Vastasyntynyt vauva - niin puhdas ja suojelua tarvitseva - kohtaa maailmassa paljon ulkopuolisia ärsykkeitä. Käytämme luonnon materiaaleja Naturkind-vaunuissamme. Käsittelemme nämä materiaalit mahdollisimman huolellisesti ja valmistamme sitten lastenvaunun, jossa lapsesi voi kasvaa, suojattuna haitallisilta aineilta. Lapset ovat suurin aarteemme - luodaan heille terveellinen ympäristö!


Haluatko Naturkind tuotteet myymälääsi tai verkkokauppasi valikoimaan?
Laita meille sähköpostia tai soita, niin kerromme mielellämme lisää näistä hienoista lastenvaunuista.

Naturkind Lux on valmistettu luonnollisista materiaaleista, turvallisuus ja toiminnallisuus huomioiden. LUX yhdistelmävaunuille on ominaista käsiteltävyys ja erinomainen jousitus. Naturkind LUX on saatavana rattaina sekä yhdistelmävaununa vaunukopalla tai kantokassilla.

Naturkind varius Pro on helppo käsitellä ja hyvä työntää luonnossa kävelyllä tai kaupungin ahtailla kaduilla.

Naturkind Varius Pro vaunuissa yhdistyy turvallisuus ja mukavuus.
Varius Pro on saatavana rattaina sekä yhdistelmävaununa vaunukopalla tai kantokassilla.

Naturkind Vita on kaunis ja nostalginen retro-lastenvaunu. Suuret renkaat ja erinomainen jousitus sopivat vaativaankin maastoon.

Naturkind Vita retro-lastenvaunut tuovat mieleen lapsuuden huolettomat retket.