FRIGG on tanskalainen tuttibrändi, jonka perusti kahden lapsen äiti
Annette Tøth Jensen vuonna 2021. Hän kamppaili löytääkseen tutin, joka vastaisi hänen korkeita laatuvaatimuksiaan.
Ennen FRIGG:n luomista edeltäneiden vuosien aikana Annette näki markkinoilla tarpeen tuteille, joka olisi sekä hyvä, turvallinen ja tyylikäs. Hän halusi luoda toimivan tutin, joka olisi valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka eivät sisältäisi haitallisia aineita, mutta olisi saatavilla tyylikkäässä, skandinaavisessa muotoilussa.
Toiveesta on tullut totta ja FRIGG tarjoaa nyt pyöreitä, anatomisia ja symmetrisiä tutteja useissa ainutlaatuisissa malleissa ja väreissä. Puhtaiden linjojen, kauniiden värien ja ehdottomasti parhaiden materiaalien ansiosta FRIGG varmistaa, että lapsesi saa tutin, joka on kaikinpuolin virheetön.


100% tanskalainen

FRIGG on merkki, joka edustaa äidillistä rakkautta pohjoismaisesta mytologiasta, tarkemmin sanottuna äitiyden ja hedelmällisyyden jumalattarta nimeltä Frigg.

Frigg, rakastava ja suojeleva äiti, joka rakasti lapsiaan suuresti ja taisteli suojellakseen heitä hinnalla millä hyvänsä. Hänen äidillinen rakkautensa on FRIGG-brändin ydin ja inspiraation lähde. Hän luo luonnollisen siteen, joka perustuu turvallisuuteen ja mukavuuteen, FRIGG-tuttien ja lasten välille.

FRIGG, joka on 100% tanskalaista tuotantoa, pyrkii jatkamaan ainutlaatuista tanskalaista muotoiluperinnettä, joka keskittyy toiminnallisuuteen ja minimalismiin, lisänä moderneja vivahteita. Nämä ominaisuudet tekevät tuteista ilmeisen valinnan nykyaikaiselle äidille, joka seuraa vauvan tarvikkeiden nykytrendejä. Jokainen tutti on valmistettu suunnitellusti, huolellisesti ja jokainen pieni yksityiskohta palvelee tarkoitustaan. Lapsen turvallisuus on ehdotonta, kun FRIGG suunnittelee ja valmistaa tutteja vauvoille.


FRIGG-tutit, joissa nänni on lateksia tai lääketieteellistä silikonia
Löydät FRIGG-tutteja, joita valmistetaan kahdessa eri materiaalissa: lateksi tai lääketieteellinen silikoni.
Lateksia kutsutaan myös luonnonkumiksi ja se on täysin luonnollinen materiaali. Lateksi tulee kumipuusta, jonka neste (lateksimaito) uutetaan ja jalostetaan lateksiksi. FRIGG-lateksitutit ovat pehmeitä ja joustavia, ja ne voidaan tunnistaa keltaisesta/ruskeasta väristä. Jos valitset lateksitutin, muista vaihtaa se n. 4-8 viikon välein. Käyttöaika riippuu siitä, kuinka paljon lapsesi käyttää tuttia ja kuinka voimakas imu lapsellasi on.
FRIGG silikonitutit ovat teollisesti valmistettu materiaali, jota käytetään usein sekä elintarvike- että lääketeollisuudessa materiaalin puhtauden vuoksi. Silikoni on 100% vapaa haitallisista ja hormonitoimintaa häiritsevistä ainesosista. Lääketieteellisestä silikonista valmistetut FRIGG-tutit sisältävät kauniin valkoisen SilkySoft™-pinnan, joka on erittäin pehmeä, mikä tekee tuteista entistä parempia ikenille ja kitalaelle, koska ne minimoivat pään ja leuan jännityksen riskiä.

Pyöreät, anatomiset ja symmetriset FRIGG-tutit ainutlaatuisissa malleissa ja väreissä


Löydät laajan valikoiman FRIGG:n pyöreitä, anatomisia ja symmetrisiä tutteja. Voit valita useista kauniista väreistä, joita voit helposti yhdistää lapsesi vaatteisiin ja asusteisiin.


Pyöreät tutit ovat klassinen tuttityyppi, jonka muoto muistuttaa äidin nänniä, ja siksi se on ihanteellinen muoto useimmille vauvoille. Pyöreitä tutteja suositellaan imetettäville vauvoille, varsinkin jos lapsi alkaa käyttää tutteja aikaisin. Syynä tähän on se, että lapsi käyttää samaa imemistekniikkaa imiessään tuttia ja äidin rintaa. Se, että imemistekniikka on sama, ehkäisee imemishäiriötä ja helpottaa huomattavasti vaihtamista rinnan ja tutin välillä.

Jos etsit lapsellesi pyöreää tuttia, tutustu tarkemmin FRIGG-malleihin
Daisy, Moon Phase ja Rope.


Anatomisissa tuteissa nännin muoto mukailee suun muotoa. Ne on suunniteltu vähentämään painetta kitalaessa, ikenissä ja leuassa, ja tämän tyyppinen tutti on lapsellesi hellävaraisin.
Jos etsit anatomista tuttia lapsellesi, tutustu tarkemmin Butterfly -mallin FRIGG-tuttiin.

Symmetrisissä tuteissa on pisaran muotoinen nänni, joka on suunniteltu litteämmäksi ja vähentämään kitalaen ja ikenien painetta. Tämän tyyppisen tutin käytännöllisyys on se, että sitä ei voi kääntää lapsesi suussa väärään suuntaan; riippumatta siitä, onko se ylöspäin tai alaspäin, se on aina oikein suussa.
Jos etsit symmetristä tuttia lapsellesi, tutustu tarkemmin Lucky-mallin FRIGG-tuttiin.


Haluaisitko FRIGG tutit myymäläsi tai verkkokauppasi valikoimaan?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai lähetä sähköpostia ja valitaan juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta mallistosta!