Mushie on perustettu vuonna 2018. Mushie Feigenson halusi luoda kauniita, käytännöllisiä ja pitkäikäisiä tuotteita omille lapsilleen. Nykyään Mushie tunnetaan minimalistisesta muotoilustaan ja se onkin saanut vaikutteita Skandinaavisesta yksinkertaisuuden ja toimivuuden periaatteista.

Mushien valikoimaan kuuluu leluja ja lastentarvikkeita, joita vauvat ja vanhemmat tarvitsevat.


Miksi valita Mushie?

Me rakastamme Pohjoismaista designia ja tyyliä ja juuri sellaisia tuotteita löydätte Mushien valikoimasta.

1. Turvallisuus edellä: Kaikki Mushie tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten elintarvikelaatuisesta silikonista ja GOTS sertifioidusta luomupuuvillasta.

2. Tyylikäs design: Selkeällä muotoilulla ja kauniilla väreillä jokainen tuote tuo ripauksen modernia tyyliä lastenhuoneeseen.

3. Kestävä kehitys: on yksi Mushien arvoista. Yritys pyrkii minimoimaan jätettä vastuullisella tuotannolla ja käyttämään kierrätysmateriaaleja aina kun se on mahdollista.


Mushie on hyvä valinta jokaiselle vanhemmalle, joka etsii lapselleen tuotteita, jotka ovat tyylikkäitä ja käytännöllisiä - kohtuuhintaan.

Skandinaavisen muotoilun inspiroimia, pitkäikäisiä tuotteita, jotka ovat täydellisiä nykyaikaisille vanhemmille, jotka haluavat lapsilleen vain parasta.

Haluaisitko Mushie tuotteet myymäläsi tai verkkokauppasi valikoimaan?


Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai lähetä sähköpostia ja valitaan juuri sinulle sopivat

tuotteet laajasta mallistosta!